Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen hurtigst på Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

18/09/04 

Jan Magnussen i Peugeot 307 GTI var hurtigste mand, da tidskørslen til næstsidste afdeling af DTC i dag blev afviklet på Padborg Park.
 

Jan Magnussens tid var 4/10 sek. hurtigere end næsthurtigste mand, holdkammeraten Jason Watt. Det er første gang i år, at Jan Magnussen stiller op i en bil, der kører 100% efter DTC reglementet. Ved de tidligere løb, har Jan Magnussens bil været sat op til det europæiske reglement. Dette har været en klar forringelse af den regerende DTC mesters muligheder, da ETCC reglementet bl.a. foreskriver 20 mm. højere ridehøjde på bilen og rigtig glas i ruderne (modsat plastruder i DTC), to ting der flytter tyngdepunktet i bilen alt for højt i forhold til konkurrenterne. Ydermere har Jan Magnussen været hæmmet af de mindre bremseskiver som ETCC reglementet også foreskriver.

"Det var bare super. Bilen kørte perfekt, både på nye og brugte dæk. Det er første gang i år, at vi kører fuldt DTC-trim. Det kræver en større ombygning af bilen, men det viste sig helt klart at kunne betale sig" fortæller Jan Magnussen fra Padborg. Om sine chancer siger Jan. "Nu må vi se, hvor vi ligger efter Super-Pole i morgen, men jeg håber da, at vi er helt fremme. I løbet er vi afhængige af en god start. BMW'erne vinder mange pladser i starterne og det er desværre ofte en afgørende faktor. Men jeg går - som altid - efter sejren" fortæller Jan Magnussen fra Padborg Park.


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS