Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Udfordring i det sønderjydske

Yokohama Cup
1601-2000cc 

17/09/04 

Flemming Schantz vil kæmpe for at få flere point på kontoen. Målet er at slutte sæsonen på sjettepladsen.
 

- Mit mål er klart. Jeg vil kæmpe for at få flere points, så jeg kan bibeholde min sjetteplads i mesterskabet, men det ville heller ikke gøre noget, hvis jeg kan få kørt flere points, så jeg kan skubbe Anders Byriel væk fra den samlede femteplads, siger Flemming Schantz forud for weekendens Yokohama Cup afdeling på Padborg Park.

Der er kun to løbsweekender tilbage i denne sæson, så målet er nu at kæmpe for placeringen i mesterskabet.
- Team Schantz er fit for fight og vi har gjort det godt hele året. Jeg er tilfreds med min generelle placering og at jeg har gennemført alle løb i år. Sidste år sluttede jeg som nr. 12 i mesterskabet, så jeg har gjort det dobbelt så godt i år, siger Flemming Schantz og forklarer:
- Jeg mangler skarphed i tidtagningerne, så det er noget jeg vil arbejde med i vinterperioden, så jeg er klar til udfordringerne i næste sæson.

Flemming Schantz' bedste placering i år er to femtepladser på hhv. Padborg Park i maj op til juniløbet på Ring Djursland.

Jesper Carlsen, der også kører for Team Schantz, deltager ikke i Yokohama Cupen i denne weekend på grund af andre forpligtigelser.


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •