Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Jesper Davidsens forspring reduceret på Padborg Park

Clio Cup - DK 
20/09/04 

Clio CupPer Poulsen og Patrik Ernstsson halede ind på den mesterskabsførende
Motorsportens foranderlige verden viste sig til fulde i weekenden på Padborg Park, hvor syvende afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup blev afviklet.
 

Jesper Davidsen, Søborg, kom til det sønderjyske med et forspring på 27 points, men da weekendens to løb var omme, var dette blevet reduceret til 20 points. Men nu er det helt andre kørere, som udgør den største trussel for sjællænderen.

Baneejer Jens Enemark, Sønderborg, var inden løbene nærmeste mand i pointtabellen, men da han ikke fik ét eneste point med sig hjem efter afkørsler i begge heats, rykkede sønderjyden fra anden- til sjettepladsen i den samlede stilling. I stedet er det nu Per Poulsen, Årup, og Patrik Ernstsson, Sverige, der tegner som de eneste reelle trusler for et mesterskab til Jesper Davidsen. Hver sikrede de to kørere sig en sejr på Padborg Park, men da fynboen samtidig fulgte den svenske kører til dørs i finalen, er det nu ham, der ligger på andenpladsen.

På Padborg Park var det denne gang én af klassens mange sønderjyske kørere, der trådte i karakter. Det var Klaus Ellmies, Vojens, der hele sæsonen har deltaget i klassen, men hidtil ikke har vist konsistens. Den kom på Padborg Park, hvor sønderjyden førte de første fire omgange af pre-finalen, inden han blev passeret af Per Poulsen. De gode takter fortsatte i finalen, hvor Klaus Ellmies momentvis indtog andenpladsen, inden han atter måtte se sig passeret af sin fynske rival.


Klaus Ellmies i den grønne racer, fik en god start og to podiepladser på Padborg Park.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Pre-finalen for Fleggaard Renault Clio Cup:

1. Per Poulsen - 12.45,897
2. Klaus Ellmies - 12.46,609
3.Jesper Davidsen - 12.47,098

Finalen for Fleggaard Renault Clio Cup:

1. Patrik Ernstsson - 13.48,082
2. Per Poulsen - 13.49,242
3. Klaus Ellmies - 13.49,723

Stillingen i Fleggaard Renault Clio Cup:

1. Jesper Davidsen - 176 p.
2. Per Poulsen - 156 p.
3. Patrick Ernstsson - 155 p.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS