Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Team AutoMester på Padborg Park

Clio Cup - DK 
20/09/04 

Clio CupI weekenden den 18. og 19. september 2004 blev kørt 7. afdeling af Fleggaard Renault Clio Cup på Padborg Park i Sønderjylland.
 

Per Poulsen fra Team AutoMester vinder 1. heat og bliver nr. i 2. heat på Padborg Park.


(Foto: Steen K. Jensen)

Allerede under den fri træning om lørdagen viste Per Poulsen at der var noget stort i vente fra hans side, han kørte sig ind på en flot anden plads og Henrik Larsen kørte sig her ind på en femteplads og tidtagningen gav samme resultat.


Per Poulsen.
(Foto: Steen K. Jensen)

Per Poulsen kørte et af sine bedste løb i første heat, hvor han kørte fra alle konkurrenter. Klaus Ellmies fra Vojens gik frem i starten og førte de første par omgange, hvorefter Per Poulsen lavede en super overhaling og derefter var der ingen spænding om førstepladsen som Per lå solidt på i de resterende omgange. Henrik Larsen blev nr. fem i 1. heat, hvor han kæmpede med bremseproblemer heatet igennem.


Henrik Larsen.
(Foto: Steen K. Jensen)

Startopstillingen til 2. heat er de hurtigste tider fra det 1. heat heat. Det gav en startplacering som nr. fire for Per Poulsen og nr. 9 til Henrik Larsen. Hurtigst i 1. heat havde været svenskeren Patrik Ernstsson som derfor skulle starte fra Pole Position. Ca. halvt inde i løbet avancerede Per Poulsen til anden pladsen hvor han blev resten af heatet. Henrik Larsen kom i dette heat i nærkamp med en anden kører og måtte en tur uden for banen, men kom dog ind igen, men havde mistet mange pladser. Henrik Larsen sluttede heatet på 12. pladsen, en placering han ikke var helt tilfreds med.

Stillingen i Fleggaard Renault Clio Cup efter 7. afdeling:>

1. Jesper Davidsen - 176 point
2. Per Poulsen - 156 point Team AutoMester
3. Patrik Ernstsson - 155 point
-
5. Henrik Larsen - 133 point Team AutoMester

Næste løb er DM finalen og foregår på Jyllands Ringen den 2/3. oktober 2004.

Steen K. Jensen
Saxo Cup

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Clio Cup - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS