Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Falch frataget point

Yokohama Cup
1601-2000cc 

16/09/04 
Yokohama

- efter Grand Prix Danmark
Peugeot 307 køreren David Falch, der er den ene af Team VM Zinc Umicore's kørere, er ved den efterfølgende tekniske kontrol af hans racer blevet frataget sine point fra 'Grand Prix Danmark' på Jyllands-Ringen.
 

Årsagen til denne beslutning er sket efter at David Falch's Peugeot 307 racer har været til efterfølgende teknisk kontrol.
Her er motoren blevet adskildt, og der er konstateret slibemærker i indsugningskanalerne i topstykket.

Set fra Team VM Zinc Umicore's side er dette uforståeligt, da de har fået bygget og serviceret deres motorer hos Peugeot Sport Engineering i Slangerup, og man der havde garanteret dem at motorerne var indenfor reglementet.
Slibemærkerne stammer fra udskiftningen af ventilsæder efter et motorharvari, og har ingen indflydelse på motorens ydeevne, men de må ikke være der!
Ved effektrulningen i forbindelse med Grand Prix'et blev David Falch's racer målt til 141 HK og den tilladte maksimal ydelse for raceren er 151 HK.

Peugeot Sport Engineering har påtaget sig det fulde ansvar for 'fejlen', men det efterlader stadig Team VM Zinc Umicore og specielt David Falch med en skuffet fornemmelse.

Dommerne har i deres dom valgt at fratage David Falch alle hans point fra Grand Prix weekenden, en dom som teamet idag har valgt at anke.
Bliver dommen effektueret betyder det at David Falch mister 55 point, samt at han rykker fra 1. til 3. pladsen i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS