Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 0-1600cc

Op og ned weekend

Yokohama Cup
0-1600cc 

16/09/04 
Yokohama

- for Team No Limit Racing
Jyllands-Ringens store 'Grand Prix Danmark', blev en blandet fornøjelse for Team No Limit Racing...
 

Efter vores flotte weekend på Ring Djursland havde vi også massere at leve op til, nogle vil måske synes at vi satte ambitionerne lidt for højt, men set i bakspejlet, var det alligevel tæt på at blive endnu en flot weekend.

Grand Prix'et er Danmarks største motorløb, derfor skulle vi allerede køre træning samt tidskørsel om fredagen. Her skulle det så vise sig om alle de ændringer vi havde lavet på raceren, ville bære frugt.

Desværre skulle vi træne sammen med den "store" klasse, og med 40 biler på banen var vi lidt i tvivl om hvor meget vil ville få ud af det. Men det gik fint og vi var 3. hurtigst i træningen, kun overgået af Per Madsen og Bruno Rasmussen, så noget må vi havde gjort rigtigt, man skal nemlig lige huske at vi havde 70 kg. succes ballast i raceren..!! Nu skulle det blive spændende at se om vi kunne holde de gode takter i tidskørslen.

Jo jo, det var ganske vist, Christian satte 2. hurtigste tid 1:21,345. Per Madsen var hurtigst 1:21,156, Bruno Rasmussen blev 3'er 1:21,737, Steffen Larsen 4'er 1:22,001 Anders "Motorsen" blev en flot 5'er 1:22,339. Så det var ikke så ringe endda. Raceren kørte perfekt, så alt var som det skulle være. Vi kunne nu se frem til lørdagens 2. tidskørsel samt heat.


Christian Pedersen i Team No Limit Racing's Peugeot 106 ved Grand Prix Danmark.
(Foto: Motorsporten.dk)

Tænk en gang at kører hurtigere i 2. tidskørsel 1:21,274 og så "kun" blive 4'er. Men når alle andre gør det samme, ja så kunne vi kun være tilfredse med resultatet.
Per Madsen var igen hurtigst 1:21,037, 2'er blev Bruno Rasmussen 1:21,056, 3'er var Poul Erik Jensen 1:21,172, 5'er blev Henrik Mikkelsen, og sikken en weekend for den gode Henrik. Han skiftede motorer lige så hurtigt som vi andre skifter en vis beklædningsdel..!! Stor ros til Henrik for ikke på noget at give op, bare fordi motoren ikke vil mere...!!!

Vi var nu nået frem til 1. heat hvor vi skulle starte 2'er. Det var vigtigt at komme godt igennem heatet, og få så mange point som muligt hvis vi skal kunne bevarer muligheden for at slutte i top 3 i mesterskabet. Så vi var meget spændte (læs nervøse) for hvordan det skulle gå.
Heatet blev ikke den store oplevelse, Per Madsen tog starten med Christian lige i hælende. Bruno Rasmussen lagde sig på 3. pladsen. Og sådan sluttede det også uden den store dramatik. Men tag ikke fejl, vi var rigtig glade for vores 2. plads, og da flere af dem som kæmper om top 3 i mesterskabet sluttede bag os, var det et meget vigtigt heat for os. Så vi var meget tilfredse og optimismen var intakt, så vi så frem imod søndagens heat, som meget nemt kunne gå hen og blive en rigtig gyser.

Og gyser, ja tak skal jeg hilse at sige. Christian får en perfekt start, og er faktisk forbi Poul Erik Jensen, da raceren hopper ud af gear..!! Surt show, fordi både Poul Erik Jensen og Henrik Mikkelsen smutter forbi. Christian ryger ned som 5'er, med Bent Tronhjem lige i hælende. Og desværre for os prøver Bent at overhale Christian i chikanen til det nye baneonmråde, hvilket resultere i at han rammer Christians baghjul og det er kun med nød og næppe at Christian redder sig ud af situationen.
Set ud fra vores synspunkt en noget hasarderet manøvre af Bent, det er altså ikke det bedste sted på Jyllands-Ringen at overhale, medmindre at man laver en kører fejl, og det var der altså ikke tale om i det her tilfælde.

Christian er nu nede som 9'er, og har sat jagten ind på Ejnar Rosenhøj, og for enden af langsiden overhaler Christian Ejnar. Næste mand i jagten er Dennis Bart, også her kommer Christian forbi, og har nu kørt sig op som 7'er. 6. pladsen indtages af Steffen Larsen, og selvom at Christian forsøger sig et par gange lykkes det ikke at komme forbi. Og i et sidste desperat forsøg prøver Christian på selve målstregen, men der er ikke power nok, og Dennis Bart udnytter Christians mislykkede forsøg til at komme over målstregen før Christian. Så det hele ender med en samlet 8. plads.

Heat sejren løber Per Madsen med, 2'er bliver Bruno Rasmussen og Henrik "røgslør" Mikkelsen tager 3. pladsen, en flot præstation af Henrik som havde massere af problemer hele weekenden. Per Madsen havde en suveræn weekend og var klart hurtigst hele weekenden, han var aldrig presset og kørte 2 flotte heats. Også Bruno Rasmussen havde en god weekend, med en 2. og en 3. plads er han tilbage i kampen om mesterskabet.

Team No Limit Racing


Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS