Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Philip glæder sig

Danish
Touringcar
Challenge 

15/09/04 

- til weekendens DTC løb på Padborg Park
For Honda Civic køreren Philip Andersen fra K-motorsport, var det sidste løb på Jyllands-Ringen en stor skuffelse, men nu ser han frem til weekendens løb på Padborg Park.
 

"Vi har altid haft et rigtig godt setup til Padborg Park, og vi har testet en del på banen i år, hvor vi har fået det finpudset endnu mere" - udtaler Philip Andersen - "vi havde på Jyllands-Ringen, til det foregående løb, nogle problemer med vores spærredifferentialer, men disse problemer skulle nu være løst, så der er generelt god grund til at se positivt frem til Padborg Park Prix."


(Foto: Motorsporten.dk)

De mekaniske problemer på Jyllands-Ringen forhindrede Philip i at komme med i 'Super Pole', noget han helt klart har tænkt sig at lave om på til løbet på Padborg Park.
Padborg Park er en af de baner som passer både Honda raceren og Philip godt, og han har altid betegnet den som en fin bane.

"Målet denne weekend er helt klart en plads i 'Super Pole', og ikke som ved det sidste løb, hvor jeg måtte se på fra sidelinien. Med den fortsatte udvikling der sker med teamets biler, så er det bestemt et realistisk mål. Og når vi så er kommet dertil, så må vi se hvor meget mere det eventuelt kan blive til" - slutter Philip Andersen af.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS