Yokohama Cup
1601-2000cc

14/09/04

- efter buler på Jyllands-Ringen
Efter lidt ekstraarbejde på bilen siden sidste løb, melder Rene Hoff og bilejer Lars Vendelbo alt vel til næste Yokohama Cup-løb på Padborg Park den kommende weekend.

Ved forrige løb, Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, havde Rene Hoff atter god fart i den sorte HKS-sponserede Peugeot 206 GTI. Det blev således til en sjetteplads i lørdagens løb (hans hidtil bedste resultat), men desværre også til dyre buler i starten af søndagens løb. Specielt førersiden gik det hårdt ud over, og da bilen også havde fået lidt tryk der i det foregående løb, var den derfor sendt til opretteren i mandags, så formen atter svarer til andre 206'ere.

Hovsa! Pludselig var der ikke engang plads til en lille 206'er, og så så den sådan her ud. Rene Hoff ved seneste løb på Jyllands-Ringen.

Ellers ser Rene Hoff frem til et par gode løb på en bane han kan lide - specielt chikanen er en favorit. Teamet kørte senest på banen i forbindelse med en testdag i starten af august, og har vist stadig bedre form i starten af efterårssæsonen. Målet for weekendens løb er derfor top-10 placeringer i det stærke felt, hvor bl.a. mærkefællen Flemming Schantz er en af hovedmodstanderne.

...men sådan her skulle den gerne se ud til weekendens løb på Padborg.

I den samlede stilling i Yokohama Cup, gruppe N National, 1601-2000 ccm, ligger Rene Hoff på en flot ottendeplads i sin debutsæson i biler. I løbet af sæsonen er det foreløbig blevet til 151 point, hvilket til dels skyldes solide resultater og dels gennemførelse af hele 13 af de 14 hidtige kørte afdelinger. Nærmeste konkurrenter foran er Flemming Schantz og Jesper Carlsen, med henholdsvis 178 og 177 point, mens Ole Luton følger efter med 130. Med løbene på Padborg Park er der stadig fire afdelinger til at ændre på dén stilling og Rene Hoff vil gøre sit bedste for at det sker.