Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Zinc'erne på mesterskabskurs

Yokohama Cup
1601-2000cc 

15/09/04 

De tre Team VM Zinc Umicore kørere David Falch, Klaus Verner samt Lars Vendelbo fører i øjeblikket mesterskabet for Yokohama Cup biler mellem 1601 og 2000 cc3.
 

Og med kun fire afdelinger tilbage, hvoraf de to køres den kommende weekend på Padborg Park, så er spørgsmålet ikke længere om de vinder mesterskabet, nok nærmere hvem af dem det bliver.

Siden løbet på Jyllands-Ringen så har teamet gennemgået og skiftet sliddele på alle tre Team VM Zinc Umicore's Peugeot 307 EPO racere, og materiellet er helt klar til weekendens løb.
Også kørerne er helt klar til weekenden, hvor de alle tre vil gøre deres yderste for at kører det maksimale antal point hjem til mesterskabt inden selve DM Finalen om 14 tage.


Team VM Zinc Umicore kørerne har lagt sig i front, ikke bare som her i løbet på Jyllands-Ringen for 14 dage siden, men også i mesterskabet hvor de besætter de tre første pladser.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi har gjort alt hvad vi kan for at bilerne skulle være optimale denne weekend, alt er trimmet og samtlige sliddele er udskiftet, så vi har minimeret chancerne for at løbe ind i noget uforudset" - oplyser sportsdirektør og kører Lars Vendelbo, der personligt helst ser at det bliver lidt fugtigt i vejret på Padborg Park, da det passer hans personlige kørerstil og racerens setup godt.

"Jeg skal bare 'fyre den af' denne weekend, hvis jeg skal vinde mesterskabet" - udtaler David Falch - "vi har ingen teamordre i Team VM Zinc Umicore, og nu er teamkollegaerne faktisk mine største konkurrenter. Herudover kan jeg vel kun sige: May the best man win!"

Klaus Verner går efter tørvejr på Padborg Park, da det passer hans setup bedst, men til gengæld må det så meget gerne regne til DM Finalen på Jyllands-Ringen.
"Jeg har et perfekt tørvejrssetup til Padborg Park, og det modsatte til Jyllands-Ringen" - udtaler Klaus Verner og tilføjer - "og så har jeg yderligere den store fordel at jeg ankommer til Padborg Park helt uden ballast, og det er en kæmpe fordel på den bane."

Før weekendens løb, så fører David Falch mesterskabet med 298 point, foran Klaus Verner og Lars Vendelbo der har henholdsvis 277 og 262 point.
Den nærmeste konkurrent til Team VM Zinc Umicore kørerne ligger i øjeblikket på 242 point.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •