Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault Scandinavian Cup

Jimmy alene til finalen

Formel Renault
Scandinavian Cup 

15/09/04 

Formel Renault Scandinavian CupJimmy Jacobsson bliver eneste kører for Team Color Racing til Formula Renault 2000 Scandinavia finalen på Mantorp Park.
 

Den kommende weekend køres sidste afdeling af dette års Formula Renault 2000 Scandinavia Cup på den svenske motorbane Mantorp Park, og det bliver kørernes andet besøg på den store bane i denne sæson.

Teamets ene kører, Niels Dyhr, har trukket sig som kører, for nu helt at hellige sig driften af Team Color Racing, og selv om der har været interesserede kørere til hans racer, så har han valgt at lade den stå stille denne gang.


Det er nu slut med at se Jimmy Jabobsson og Niels Dyhr på banen sammen i deres Formel Renault 2000 racere.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det betyder, at det til Finalen på Mantorp Park kun er teamets svenske kører Jimmy Jacobsson, der kommer på banen for at forsvare teamets ære.
Jimmy er meget opsat på at køre et flot resultat hjem på 'hjemmebane', da der denne weekend naturligvis er stor bevågenhed fra specielt hans svenske sponsorere.
Og chancherne for at gøre et godt indtryk er bestemt tilstede for Jimmy, der med et godt resultat på Mantorp Park, kan slutte med helt fremme i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Mantorp Park - Formel Renault Scandinavian Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS