Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jacob Kristensen glæder sig

Danish
Touringcar
Challenge 

14/09/04 

-til DTC-debut på Padborg Park
Efter et blandet comeback i DTC-serien, ser "Bette-K" alias Jacob Kristensen frem til lidt bedre held i næste løb på Padborg Park.
 

Løbet der køres denne weekend, den 18.-19. september, tæller som syvende afdeling af i alt otte i DTC-mesterskabet og markerer hans DTC-debut på den sønderjyske bane. Jacob gjorde comeback i forbindelse med Ring Djurslands august-løb, men måtte erkende det var længe siden han sidst havde siddet i en DTC-racer. Ved næste løb på Jyllands-Ringen, en bane der passer Honda'erne dårligt, skulle han lige vende sig til det nye baneafsnit, han ikke tidligere havde kørt på.


Jacob havde god fart i DTC-konkurrenten Jørgen Weinreichs udlejningsbil, på Padborg i juni.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nu gælder det Padborg Park - en bane hvor han aldrig har kørt en meter i K-Motorsport Honda'en, men hvor han viste mesterlig kørsel i forbindelse med en gæsteoptræden i Fleggaard Renault Clio Cuppen i juni.

Derfor ser Jacob Kristensen frem til weekendens opgave. Med sit kendskab til både bil og bane, samt nogle kilometer race i de foregående løb, forventer han derfor at kunne koncentrere sig om at arbejde på fintuningen af set-upet fra første træningskørsel. Dertil kommer at Honda'erne normalt også fungerer godt på banen.


Nu skal han prøve kræfter med banen i K-Motorsports Honda Civic R-Type.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Efter et par løb uden det store held, glæder jeg mig til at komme til en bane jeg kender. Det gælder bare om at klø på" slutter Jacob Kristensen.

Jesper O. Hansen

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS