Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen alligevel til Padborg Park

Danish
Touringcar
Challenge 

13/09/04 

Der bliver fuld bemanding, når Danish Touringcar Championship i weekenden indtager Padborg Park for at køre årets næstsidste mesterskabsafdeling.
 

Således har Peugeot Statoil Motorsport netop meddelt arrangørerne, at man også tilmelder Jan Magnussen, England, til løbet ved siden af Jason Watt, Herlev, og Martin Jensen, Albertslund.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Oprindelig var det slet ikke planen, at den regerende mester skulle have deltaget i Padborg Super Prix. Dette løb kolliderer nemlig med niende afdeling af European Touring Car Championship på Oschersleben i Tyskland, der ellers har været Big Mags hovedprioritet i år. Men dette løb har man i stedet valgt at sende afbud til.

For Jan Magnussen bliver Padborg Super Prix det første møde med den sønderjyske racerbane, siden han i starten af oktober sidste år vandt et 4-timers løb på banen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS