Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

K-motorsport har bilerne klar

Danish
Touringcar
Challenge 

14/09/04 

K-motorsport var mildest talt uheldige på JyllandsRingen til Grand Prix Danmark. Siden er bilerne blevet klargjort fra a til z og teamet har igen gode forhåbninger.
 

Efter det skuffende resultat på JyllandsRingen for små to uger siden, har K-motorsport har travlt med at klargøre bilerne til den kommende weekends race på Padborg Park. K-motorsport har altid klaret sig fint på Padborg Park og man har ændret bilernes setup så det passer til Padborg Park.


Philip Andersen på Padborg Park
(Foto: Motorsporten.dk)

Teknisk chef hos K-motorsport, Karl Ole Bisgaard, fortæller at, modsat JyllandsRingen hvor man har problemer med at ramme det rigtige setup, så er Padborg Park en bane hvor man føler sig rigtig godt hjemme, så det er med gode forhåbninger at man i slutningen af ugen drager til det sønderjyske. Karl Ole Bisgaard fortæller også at man forventer at det igen bliver Jacob Kristensen der kører teamets anden bil.

Dons

Læs mere om:
  • 19/09/04 - Padborg Park - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS