Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Mercedes tager Alzen

DTM 
12/01/01 

DTMOpel valgte at sende Uwe Alzen på porten, fordi han kørte lidt for hårdt mod teamets topnavn, Manuel Reuter. Mercedes har straks været der, og Alzen skifter direkte til ærkerivalerne.
 

Han kommer til at få pladsen i AMG-teamet hvor Klaus Ludwig er stoppet (igen-igen og indtil han igen skal have noget at lave...) Der kører han sammen med Marcel Fässler. På trods af at Alzen er kendt for sin til tider vilde kørsel, så vil Mercedes gerne have fat i tyskeren. "På grund af hans køreregenskaber hører han helt sikket til i DTM," siger Hans-Jürgen Mattheis der står i spidsen for AMG-teamet.

Den flyvende skotte - Peter Dumbreck og DTM-mesteren Bernd Schneider fortsætter i det andet AMG-team. Ifølge Mercedes får alle fire kørere ens vilkår og behandling.

Benji

Læs mere om:
  • Uwe Alzen
  •