Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Italiens GP - Vejrudsigt

Formel 1 
10/09/04 

Normalt anser man det for sandsynligt at der er solskin i Italien, det er der som regel også, men måske bliver denne weekend en undtagelse.
 

Normalt siger man at der er godt vejr i Italien, og det plejer det også at være. Det er en del år siden at vi har set regnvejr i det italienske GP, men måske kommer der en undtagelse denne weekend. Regnvejr på Monza, det er ikke nogen rar ting. For når det regner på de kanter, så regner det virkelig.

Her kommer metrologernes bud på hvordan vejret kan blive i weekenden i området omkring Monza:

Fredag og lørdag:
Solrigt, med få skyer og temperaturer op til 28 graders varme.

Søndag:
Mulighed for tordenvejr om morgenen og byger i løbet af dagen, temperaturen vil holde sig på godt 20 grader. Enkelte metrologer siger at der er ca. 60 % chance for regn i løbet af søndagen.

Holder metrologernes forudsigelser stik, bliver det dét omvendte af det seneste GP i Belgien hvor der regnede mere eller mindre fredag og lørdag, mens det var solskin om søndagen.

Dons

Læs mere om:
  • 12/09/04 - Monza - Formel 1
  •  



    ASETEK SIMSPORTS