Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Jamie Green tog det europæiske F3 mesterskab

Formel 3 Euro 
09/09/04 

Den britiske kører Jamie Green har taget det europæiske Formel 3 mesterskab, selv om der er 4 løb tilbage. Den 22-årige Jamie har i mesterskabet allerede kørt 111 point ind og kan dermed ikke hentes af sin nærmeste rival Alexandre Premat.
 

Der er stor kamp om de øvrige pladser i mesterskabet hvor Premat med 65 point er under pres fra Nicolas Lapierre og Eric Salignon med 64 point, Nico Rosberg - Ja, det er hans søn - eller britiske Lewis Hamilton med 50 point.

Salignon fik flest point på Zandvoort med det største læs point, hvor han blev nr. 1 i første heat og nr. 2 - efter Green - i andet heat.

Sidste år vandt Ryan Biscoe, som nu er test kører for Toyota. Green følger nu i hans fodspor og det er allerede antydet at Green måske er ved at få en test kontrakt med BAR.

Green har kørt gokart siden han var 14 og begyndte at kører racerbil i 2002, hvor han startede i Formel Renault og sluttede som nr. 2 i det britiske mesterskab.

Selch

Læs mere om:
  • Jamie Green
  •