Alle gode gange 3

Danish
Touringcar

10/09/04

Ved de sidste 2 DTC-løb med sin Renault Mégane II Sportshatch, på henholdsvis Ring Knutstorp og Ring Djursland, havde Kurt Thiim begge gange mulighed for en plads på podiet, dette blev dog stoppet på grund af tekniske problemer.

Nu lykkedes det endelig ved det danske Grand Prix på Jyllands ringen i weekenden, hvor Kurt godt nok sluttede som nr 5, men efter at 2 af de førende i DTC-finalen blev straffet på grund af en overskridelse af støj grænsen, så blev resultatet et lidt andet. En placering som 3er var da en velkommen afslutning på dette løb for Renault Sport teamet.

"Selvfølgelig er det ikke sådan man ønsker at komme på podiet , men regler er til for at de skal overholdes", fortæller Kurt Thiim fra Luxemborg, og videre tilføjer han da også at "Hvorfor sådan en støjmåling skulle foregå i finalen".

Næste gang Renault Mégane teamet står klar med den sympatiske racerkører på gridden er ved Padborg Park løbet d. 18 - 19 september.