Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 0-1600cc

'DM i motorskift'

Yokohama Cup
0-1600cc 

09/09/04 
Yokohama

Mikkel mere end almindelig uheldig til Grand Prix'et
For Peugeot 106 GTI køreren Henrik Mikkelsen, der kører i den lille Yokohama Cup klasse, var Grand Prix Danmark et maraton i mekaniske problemer.
 

I forbindelse med fredagens træning samt første tidtagning, så måtte Mikkel konstaterer at motoren i hans racer tabte pusten, og at den ikke umiddelbart stod til at redde.
Dagens resultat var derfor kun en 9. plads i den første tidtagning.


Efter weekendens strabadser må Mikke og hans mekanikere kunne komme med til DM i motorskift!
(Foto: Motorsporten.dk)

Fredag aften gik med at fremskaffe en anden motor, som så blev monteret lørdag morgen inden den anden tidtagning, hvor det blev til en 5. plads.
Men i første heat viste det sig at heller ikke denne motor levede op til Mikkel's forventninger, og han udgik efter bare 3 omgange.
Så efter dagens kørsler lejede Mikkel en motor, som blev monteret lørdag aften.

Den lejede motor viste sig at køre rigtig godt, og dette kombineret med et setup på raceren som weekenden igennem var perfekt, gav Mikkel fuld oprejsning i søndagen heat, hvor det blev til både en 3. plads samt hurtigste omgangstid - 1:20,983 - i løbet, ud af de 19 kørere som deltog.


Med 3. pladsen i søndagens heat sikrede Mikkel sig en tur på podiet, hvor han her ses sammen med løbets vinder Per Rasmussen og Christian Pedersen der sluttede på 2. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var en hård weekend, med masser af arbejde, og jeg skylder mine mekanikere, Michael og Michael, en stor tak for deres indsat. Ser man bort fra motorene, så kørte og styrede bilen perfekt, hvilket resulterede i hurtigste tid i andet heat" - udtalte Henrik Mikkelsen efter weekenden - "og vi må nok konstatere at den leje motor 'duede bare', med kun 14 dage til det næste løb, så har vi nu travlt med at forberede bilen, så dette ikke gentager sig på Padborg Park."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS