Yokohama Cup
1601-2000cc

07/09/04

- ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen
Yokohama Cup køreren Rene Hoff kom til Jyllands-Ringen med en god portion optimisme og selvtillid, med det mål at gøre en god figur i årets største løb.

Med en 9. bedste tid i den første tidtagning, hvor tiderne i klassen lå utroligt tæt, var derfor et tilfredsstillende resultat, og det sikrede Rene en startplads i den forreste tredjedel af det store felt.

Team Plumber køreren Rene Hoff på vej mod 9. pladsen i den første tidtagning i hans HKS sponsorerede peugeot 206 racer.

Med en tid der var bare to tiendedele langsommere i anden tidtagning, så rykkede Rene her tilbage på en 14. plads, så tæt er kampen i den store Yokohama Cup klasse. Dette udgangspunkt var bestemt ikke det bedste for Rene, der nu skulle starte midt i feltet, der hvor der traditionelt er mest tomult i starterne.

Første heat, som blev kørt om lørdagen, viste sig at blive et rigtig godt heat for Rene, han kunne her med klog og hurtig kørsel køre sig op på 6. pladsen, og han viste dermed at der nu er kommet godt gang i både ham og Peugeot 206 raceren.

Til søndagens løb, var forventningerne på grund af start placeringen ikke helt så høje. Og det skulle snart vise sig at det at starte i midterfeltet kan være problematisk, for løbet var ikke mange meter gammelt, før det gik galt.
På den korte langside får Rene en voldsom påkørsel i venstre side, og spinder af banen, til alt held på modsatte side end sandfanget, for ellers havde løbet været overstået på det tidspunkt.
Nu kan Rene heldigvis fortsætte, men dog på sidste pladsen ud af de 24 kørere. Han indleder en stædig jagt på de foran kørende, og kæmper sig i løbet af de resterende 9 omgange helt op på 15. pladsen. Så trods uheldet kom der alligevel point med hjem i dette løb.

Rene Hoff's racer så ikke godt ud efter mødet med en af de andre Peugeot 206 racere.

I mesterskabssammenhæng gav 6. og 15. pladsen tilsammen 22 point, og årets samlede score er nu på ialt 151 point, hvilket placerer Rene på 8. pladsen i mesterskabet her i hans debut sæson, hvor der stadig mangler fire afdelinger af mesterskabet.

Det er nu andet løb i træk, hvor Rene's Peugeot er blevet påkørt, og igen står den på opretning af store skader på raceren, inden det næste løb, som er på Padborg Park den 18. og 19. september.