Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Flere point til Team Schantz

Yokohama Cup
1601-2000cc 

08/09/04 
Yokohama

Team Schantz fik et rimeligt godt Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen med tæt og underholdende race.
 

Grand Prix Danmark blev en blandet affære for Team Schantz. Fra starten havde Jesper Carlsen ikke de store forhåbninger for topplaceringer fordi han skulle have 70 kg. strafballast i bilen. Det gik dog godt for Carlsen, der var med i toppen i begge heat. I heat 1 sluttede han reelt som nummer fire, men da han overså et skilt med en "strafbane"-straf han fik fordi han ramte en anden bil under starten fik han en ti sekunder straf og sluttede løbet på niendepladsen. Heat to sluttede Carlsen som nr. 3 og fik alt i alt vigtige point med hjem fra ringen.
- Løbet om lørdagen var rigtig sjovt. Der var masser af skubberi og overhalinger hele tiden. Lige sådan som ræs skal være. Det er ærgerligt at jeg fik straffen til sidst, men sådan er det jo bare. Det er der ikke noget at gøre ved, siger Jesper Carlsen.

Flemming Schantz sikrede sig en 8. og 9. plads i de to løb og holder godt fast i sin samlede sjetteplads i mesterskabet. Han startede løbene fra 12. og 13. startposition, hvilket var utilfredstillende for køreren fra Varde.
- Jeg har et problem i tidtagningerne. Jeg er ikke så god til at køre mod uret, så det skal trænes endnu mere. I løbene laver jeg flere reelle overhalinger, så der vinder jeg altid placeringer og jeg er egentlig tilfreds med hvordan det gik. Jeg er iøvrigt ked af at jeg ramte Rene Hoffs bil - det var et uheld, som bare skete fordi, det var så tæt et løb, siger Flemming Schantz.

Næste afdeling køres på Padborg Park d. 18/19. september.

Team Schantz


Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS