Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Skuffende weekend

Formel Renault
Scandinavian Cup 

08/09/04 

Formel Renault Scandinavian Cup- for Steffen Møller til Grand Prix Danmark
Det blev ikke til den revanche jeg havde håbet på efter gode takter til Åbningsløbet.
 

Formel Renault 2000 lagde fredag eftermiddag ud med 20 minutters fri træning.
Jeg kæmpede meget med at finde det rette setup, og kunne slutte træningen som 3. hurtigst.
Den efterfølgende tidtagning blev ikke den store succes for mig, idet jeg undervejs måtte i pit og få lavet store ændringer på raceren. Det blev da også kun til en skuffende 6. plads.


(Foto: Team Aarhus Racing & Cult)

I første heat lørdag fik jeg en kanon start. Jeg var 3'er efter første sving, men havde ikke farten til at holde svenske Jimmi Jacobsson bag mig, og fik dermed ikke sæsonens første podieplads. Jeg sluttede på 4 pladsen skarpt forfulgt af Steffan Söderberg.
Det var hurtigste tid i dette heat der skulle bestemme startpositionen til søndagens første heat og desværre måtte jeg der starte helt nede som nr. 7.

Efter en del analyse af data, samt et kig på mit on board kamera, som var udlånt af "Lån og spar Bank", fik vi analyseret mine kørefejl på banen og det jeg skulle prøve at forbedre til søndagens to løb.

Fra en startposition som nr. 7 fik jeg igen en god start og havde efter 3 sving kæmpet mig op på en femte plads, men måtte inde i heatet erkende at farten ikke var til mere end den femteplads.
Andet heat blev ikke meget anderledes, jeg formåede kun med næb og klør at holde min startposition som nr. 5, som også blev resultatet.
Alt i alt en noget skuffende weekend for mig, hvor farten i min Formel Renualt desværre ikke rakte til mere.

Jeg havde til Grand Prix Danmark fuld opbakning fra mine personlige sponsorer der talstærkt mødte op med ca. 80 personer. Tak for det!

Næste løb for mig bliver finalen i det tyske mesterskab på Oschersleben den 9. og 10. oktober.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Formel Renault Scandinavian Cup
  •