Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Fin weekend

Yokohama Cup
1601-2000cc 

07/09/04 
Yokohama

- for Team VM Zinc Umicore
For det mesterskabsførende team var det en god weekend på Jyllands-Ringen, det blev til flotte placeringer til teamet i Grand Prix Danmark, hvor de stillede op i den store Yokohama Cup klasse.
 

Teamet ankom til Jyllands-Ringen med deres tre Peugeot 307 EPO racere, med kørerne solidt placeret på det tre første pladser i mesterskabet, Klaus Verner foran David Falch og Lars Vendelbo.

Og disse placeringer havde de tre kørere tænkt sig at beholde, hvilket de viste ved allerede i den første tidtagning at placere sig helt oppe foran i feltet, hvor David besatte første-, Lars tredje- og Klaus femtepladsen.
I anden tidtagning var Team VM Zinc Umicore kørerne igen med fremme og igen blev det til en første plads til David, mens Klaus og Lars besatte henholdsvis femte og sjette pladserne.

Udgangspunkterne var derfor gode til de to løb som skulle køres i Grand Prix weekenden, hvor der i øvrigt var stor tilmelding til klassen, ikke mindre end 25 kørere kom til start.


Et flot skue i startopstillingen til første heat, hvor de tre Team VM Zinc Umicore kørere holdt på stribe.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det første løb blev kørt om lørdagen, og her stillede alle tre Team VM Zinc Umicore kørere op, efter 10 omgange på Danmarks længste motorbane, så var det David Falch der kørte først over målstregen, med Lars Vendelbo kun 0,8 sekund efter sig på anden pladsen. Klaus Verner sluttede løbet på 5. pladsen.


David Falch kører over målstregen som vinder af første heat.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag aften var teamet vært for 70 personer til helstegt pattegris, det var den traditionelle middag for sponsorere, samarbejdspartnere samt Team VM Zinc Umicore's venner.

I søndagens løb var det kun David Falch og Lars Vendelbo der stillede op for Team VM Zinc Umicore, da Klaus Verner var med sin søn til DM finale i MotoCross.
Igen strakte løbet sig over ti omgange, og igen var det David der var bedste Team VM Zinc Umicore kører, han sluttede på anden pladsen 0,854 sekund efter den vindende Lars Hein.
Lars krydsede målstregen som nummer fire, og sikrede sig dermed mange gode point til mesterskabet.


Lars Vendelbo kørte mange point hjem i mesterskabet denne weekend, og rykker nu tættere på sine teamkollegaer.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg har problemer med andet gear i min racer når jeg starter" - udtalte David Falch efter weekenden - "enten er jeg for hård den gearet, eller også er det slidt op, hvorom alting er, så koster det mig i starterne. Men ellers var det et par perfekte løb, selv om det ikke var muligt for mig at komme forbi Lars Hein i andet heat, han kørte bare så flot og helt fejlfrit. Bilen virkede, bortset fra problemet med andet gearet, bare perfekt hele weekenden, og min mekaniker Lasse, siger at det har været hans letteste weekend indtil nu, det var næste bare at tjekke luften i dækkene og fylde benzin på!"

"Bilen kørte bare perfekt i det løb jeg deltog i, og det var nok et af de skæggeste løb jeg har kørt i år, det var nogle kanon dyster jeg havde med Jesper Carlsen, og det blev til yderligere 18 point til mesterskabet. Søndag var jeg til DM finale i MotoCross med min søn Kevin, og her kørte han en flot broncemedalje hjem, så det var bestemt værd at ofre en afdeling på."


Klaus Verner havde en 'herre-dyst' med Jesper Carlsen i lørdagens løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var en rigtig god weekend for mig" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "jeg fik kørt rigtig mange point sammen, så nu ser det lyst ud i mesterskabet."

Stillingen i toppen af mesterskabet efter 'Grand Prix Danmark':
1 - David Falch - 298 point
2 - Klaus Verner - 277 point
3 - Lars Vendelbo - 262 point

4 - Kim Lund Johansen - 242 point
5 - Anders Byriel - 190 point
6 - Felmming Schantz - 178 point.

Næste løb for Team VM Zinc Umicore kørerne er den 18. og 19. september på Padborg Park.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS