Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Dramatisk finale

MC600
Challenge 

07/09/04 

- i Den Blå Avis MC600 Challenge
Søren Hole vandt ny sejr, mens mesteren Kim Philip styrtede. Det var Danmarks hurtigste idrætsudøvere på to hjul - feltet i Den Blå Avis MC600 Challenge - som afsluttede programmet ved årets Grand Prix Danmark på FDM Jyllands-Ringen.
 

Og det blev en både flot og spændende finale på en weekend, der allerede havde været fyldt med fest, farver og ikke mindst dramatik.

I søndagens finale havde Kim Philip, Blommenslyst, gode muligheder for at bringe sig et afgørende skridt nærmere en gentagelse af sidste års samlede sejr i Den Blå Avis MC600 Challenge, men sådan skulle det ikke gå. På sjette omgang af dagens finale lå fynboen på tredjepladsen, skarpt forfulgt af det unge talent, Søren Lauridsen, Værlæse, som for enden af publikumslangsiden imidlertid væltede på sin Kawasaki og kurede lige ind i Kim Philip, som også blev væltet omkuld.

Uheldet brækkede bogstaveligt talt feltet midt over, og da Jan Jespersen, Herlev, nogle omgange senere væltede på præcist samme sted i et solouheld, blev feltet yderligere splittet.

I front blev der dog kæmpet hårdt og intenst om førstepladsen mellem den tidligere mange-dobbelte Danmarksmester, Søren Hole, Kalundborg, og sidste års toer i Den Blå Avis MC600 Challenge, Ulrik Døssing Nielsen, Kjellerup. Østjyden kæmpede det bedste, han havde lært, men uanset, hvad han gjorde, så lykkedes det ham ikke at finde en vej uden om Søren Hole, der med sejren i dag nu er rykket frem som en klar titeludfordrer til den uheldige Kim Philip.


Søren Hole (28) blev skygget af Ulrik Døssing Nielsen (2) under søndagens finale i Den Blå Avis MC600 Challenge.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Det har i år ellers været en helt anden kører, som har givet fynboen kamp til stregen. Det er Steven Tirsgaard, Give, som imidlertid har været plaget af 40 graders feber i den seneste uge, hvilket også afspejlede hans resultater på banen. I gårsdagens to løb blev det til et par enkelte points, mens det i dag blev til en noget skuffende niendeplads, hvilket gør, at han lige akkurat holder fast i den samlede tredjeplads, hvor Ulrik Døssing Nielsen nu kun er et point efter.

En anden af favoritterne manglede også i dagens felt. Det var Jens Kristian Nielsen, Kjellerup, der i går kørte to top 4-resultater hjem, men som i dag måtte opgive at stille til start efter at være væltet under formiddagens opvarmning.

Afgørelsen i Den Blå Avis MC600 Challenge finder sted om fjorten dage ved Padborg Super Prix på Padborg Park, hvor syvende og sidste afdeling af serien køres den 19. september.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •