- til Ronnie Andersen
Selv om forventningerne til Ronnie Andersen's debut i Standardvogne gruppe N ved Jyllands-Ringens Grand Prix ikke var så store, var det alligevel en lidt skuffende debut for den kun 17 årige racerkører.

Det startede fredag da man skulle køre den første træning.
Her kørte Peugeot raceren kun ca. 300 m. før den opgav at gå på alle cylindrene.

Tilbage var så kun de to tidtagninger inden løbet lørdag. Så disse blev brugt til at lære bilen at kende, idet kørestil og køremåde er vidt forskellig fra en formel bil som Ronnie normalt kører i.

(Foto: Team Racerskoler.dk)

"Den styrer som en gammel gummivogn, og bremser som en karklud" - var Ronnies udtryk da han skulle drage en sammenligning med en formel bil.
Så det blev som forventet til en startplacering i den bageste ende af feltet.

Første løb lørdag gik uden de store problemer, og sluttede med en bedste tid ca. 3 sekunder under tiden fra tidtagningen og en placering en 3-4 pladser bedre end tidtagningen.

Andet løb søndag var fra starten meget bedre, idet Ronnie tog 5 konkurrenter inden det første sving.
Og allerede på anden omgang havde han forbedret dette med endnu et par pladser, og var klart hurtigere end en gruppe på 5-6 biler der lå lidt foran ham.
Men så var festen også forbi, idet Ronnie pludselig sad med gearstangen i hånden.
Han fik den sat ned igen, men havde kun 3 og 4. gear at gøre godt med. Omgangen efter faldt gearstangen igen af, og da den blev plottet på plads var det i 5. gear. Med hånden på gearstangen og i 5. gear, var det ikke nemt at lave flere forbedringer i det løb.

Så en slutplacering som nummer 17 i feltet med 24 biler blev det til.