Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Ærgerlig weekend for Anders Byriel

Yokohama Cup
1601-2000cc 

06/09/04 
Yokohama

Det var en af de weekender Anders Byriel godt kunne have undværet. Mange ting gik galt for den talentfulde kører.
 

Efter at Anders Byriel har evalueret weekendens forløb, så er konstateringen at Grand Prix Danmark weekenden var præget af sort uheld, og at det gælder om at glemme den og komme videre.

Anders Byriel havde som så mange andre glædet sig rigtig meget til Grand Prix Danmark weekenden, men glæden blev vekslet til stor skuffelse. Allerede ved den første tidtagning var der noget galt. Bilen ydede ikke det den skulle. Mekanikerne tog straks fat og konstaterede at turboen ikke præsterede det den skulle. Men tiden var knap og man kunne ikke nå at udbedre fejlen inden anden tidtagning skulle i gang, så Anders Byriel måtte nøjes med placeringer som nr. 13 og nr. 15 i de to tidtagninger. Lørdag aften tog mekanikerne og Anders Byriel hjem på værkstedet for at udbedre fejlene.


Anders Byriel mens bilen endnu kørte
(Foto: Motorsporten.dk)

Men uheldene var ikke blevet hjemme. I det første heat som blev kørt lørdag, led Anders Byriel under at turboen ikke virkede. Det kostede ca. 2 sek. pr. omgang, alligevel fik Anders Byriel dog kørt sig to placeringer frem så da løbet blev flaget af, var han placeret på elvte pladsen. Da man mødte op til andet heat som blev kørt søndag, var forhåbningerne større. Nu var bilen blevet repareret. Men ret tidligt i andet heat begyndte det igen at gå ned ad bakke for Anders Byriel. Andet gearet i bilen ville ikke som køreren og hoppede ud efter for godt befindende. Godt vel halvvejs i heatet, begyndte motoren at blive varm. Til sidst måtte Anders Byriel udgå af heatet kun 2 omgange før slut. På det tidspunkt havde han været oppe at lugte lidt til top 10 men måtte glide tilbage i placeringerne igen pga. motoren. Det vidste sig efterfølgende at et beslag var gået løs og havde lukket for vandtilførslen til motoren.


Anders Byriel havde denne weekend mange gæster fra hans hovedsponsor 'Kristelig Fagbevægelse'.
(Foto: Motorsporten.dk)

Anders Byriel er bange at udover en toppakning er sprunget, at det også er gået udover topstykket på motoren. Anders Byriel vil dog arbejde sammen med de næsten utrættelige mekanikere på, at blive klar til det arrangement som Yokohama Cup kørerforeningen har stablet på benene på Padborg Park på lørdag. Det kan man bl.a. komme til at se nærmere på de mange af de biler der deltager i de to Yokohama Cup klasser, et par klasser hvor konkurrencen er meget tæt.

Dons

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS