Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 0-1600cc

Tilfreds Dennis Barth

Yokohama Cup
0-1600cc 

06/09/04 
Yokohama

Det var en tilfreds Dennis Barth der tog hjem til Vestjylland efter at have deltaget i Grand Prix Danmark i den lille Yokohama Cup klasse.
 

Dennis Barth var en af de kørere der havde glædet sig rigtig meget til Grand Prix Danmark. Glæden var også i behold da Dennis Barth pakkede alt udstyret sammen og tog hjem sent søndag eftermiddag.

Tidtagningen drillede dog lidt. I tidtagningen til det første heat blev Dennis Barth nr. 8, men kørte omgangene på en rimelig tid alligevel. I tidtagningen til det andet heat skulle der prøves med et ændret dæktryk og det hjalp også med det samme på tiderne. Men konkurrenterne havde fået tilsvarende forbedringer, så trods hurtigere tider fra Dennis Barth, så blev det kun til én niendebedste startplacering til det andet heat.

Så skulle det første heat køres. Dennis Barth tog en konkurrenterne ved starten og var dermed på syvendepladsen. Lidt senere endnu en konkurrent. Men mere blev det ikke til, men det har sin årsag. Dennis Barth og Erik Rosenhøj havde deres duel i en stor del af det første heat. Duellen gjorde at de to ikke kunne køre samme tempo som de foranliggende konkurrenter. Til gengæld var duellen præget af stor fairness de to kørere imellem.


Dennis Barth foran rivalen Erik Rosenhøj
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet heat blev endnu mere spændende. I starten tog Dennis Barth igen en konkurrent. Og så fulgte endnu en duel med Erik Rosenhøj. Oppe foran skete der det, at Steffen Larsen og Chr. Pedersen havde deres lille infight som sendte dem ned gennem feltet, netop til Dennis Barth og Erik Rosenhøj. Så nu var der flere biler impliceret i den tætte kamp. På allersidste omgang på opløbsstrækningen lykkedes det for Dennis Barth at overhale Chr. Pedersen og var kun knapt 13/100 dele fra at kunne overhale Steffen Larsen også. Dennis Barth måtte nøjes med syvende pladsen i heatet.

Den tætte, men fair fight er lige noget for Dennis Barth. Det er med til at gøre det sjovt at køre motorløb. Dennis Barth fortæller også at det var dejligt at se en del nye kørere til Grand Prix Danmark. Flere var ude at køre for næsten for første gang. Det ser ud til at interessen for Gruppe N hvad enten det er den store eller lille klasse, absolut er til stede. Dennis Barth forventer også at deltage i arrangementet på Padborg Park førstkommende lørdag hvor Yokohama Cup klassen har et stor arrangement for interesserede.

Læs også:
Vil du prøve at køre race

Dons

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS