Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Jesper Wulff Laursen nr. 2

Formel Renault
Scandinavian Cup 

06/09/04 

Formel Renault Scandinavian Cupi Grand Prix Danmark
Det blev en varm og meget spændende søndag på Jyllands Ringen for Team Aarhus Racings over 220 gæster i VIP teltet. Efter en fremragende kulinariske oplevelser fra det tjekkiske køkken var det tid til at racerteamets 3 kørere skulle på banen og forsøge at hente den eftertragtede Grand Prix Champion titel i hus.
 

Jesper Wulff Laursen var på forhånd tillagt de bedste chancer, idet Jesper havde bedste startplacering som nr. 3 - endvidere har Jesper vundet løbet de sidste to år, så han var opsat på at tage titlen for tredie år i træk.

Men også teamets yngste kører, stortalentet Steffen Møller havde planer om at snuppe titlen for næsen af favoritterne Jesper Wulff, Franck Kechele, Kasper Andersen og outsideren Robert Schlünssen.

Tiden var inde og starten gik rimeligt - dvs. at Franck Kechele tyvstartede og blev idømt en "stop&go" tidsstraf - dvs. at han skulle køre ind i pit og standse foran dommertårnet før han igen kunne køre videre. Det betød, at han så at sige var ude af kampen inden den var startet.
Efter starten var der ingen tvivl om, at Kasper Andersen havde mest fart i sin FR 2000 racer. Kasper kørte - som han i øvrigt gjorde ved alle Grand Prix´ets 3 heat - helt urørlig og han vandt fortjent Grand Prix Danmark for første gang. TARs Jesper Wulff måtte acceptere pladsen næstøverst på podiet foran Jimmi Jacobsson.
Steffen Møller kæmpede en brav kamp og sluttede på en flot 5 plads efter hårde dueller med Jimmi Jacobsson og Robert Bjørkmann. Steffen trak det korteste strå i år....

Efter løbet blev både Kasper Andersen og Team Aarhus Racings kørere hyldet i teamets VIP telt. Teamejer Niels Brøchner havde i programmet lovet at "fejre sejren" - og det løfte holdt han ved at invitere den nykårede Grand Prix Champion Kasper Andersen ind til TARs gæster. Der var champagne til alle.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Formel Renault Scandinavian Cup
  •