Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Spændende løb i Den Blå Avis MC600 Challenge

MC600
Challenge 

04/09/04 

Danmarks hurtigste motorcykelkørere leverede masser af underholdning
Danmarks hurtigste motorcykelkørere leverede masser af underholdning, da to af weekendens tre løb i Den Blå Avis MC600 Challenge blev kørt lørdag eftermiddag på FDM Jyllands-Ringen.
 

Dagens store triumfator var Søren Hole, Kalundborg, der i år har gjort comeback til Road Racing-sporten efter flere års pause. Kawasaki-køreren vandt således uden det store besvær dagens første løb, der var en erstatning for det løb, man for fire uger siden var nødt til at aflyse på Ring Djursland, da banens nye asfalt begyndte at smuldre. Også i dagens andet løb, der er med til at bestemme startopstillingen til søndagens finale, var Søren Hole med fremme og kandidere til førstepladsen, men her måtte han i sidste ende se sig henvist til andenpladsen.

Placeringerne betød imidlertid, at Søren Hole avancerede i det samlede klassement, hvor han passerede Steven Tirsgaard, Give, der inden Grand Prix Danmark indtog en sammenlagt andenplads. Den placering måtte køreren fra Team Designa Køkken afgive, da han ganske enkelt ikke kunne få tingene til at fungere på FDM Jyllands-Ringen. Dagens to løb endte således med beskedne fjortende- og femtendepladser til det unge talent, der håber på revanche i morgen.

Også den anden mesterskabskandidat, Kim Philip, Blommenslyst, var i vanskeligheder. Det første løb blev således brugt på at køre sig op gennem rækkerne, mens retningen var den stik modsatte i dagens andet løb. Her var fynboen fremme og føre på de første omgange, men så måtte han én efter én lade konkurrenterne slippe forbi. Her gik sejren i stedet til Ulrik Døssing Nielsen, Kjellerup, der dermed vandt sæsonens første sejr efter bl.a. en spændende dyst med Søren Hole, Kalundborg.

Ulrik Døssing Nielsen havde i øvrigt krydset målstregen som treer i det første løb, men en dom for tyvstart sendte ham ned i rækkerne i dette løb, hvor der også blevet gået til stålet. Således kunne man dels opleve trioen Kim Philip, Thomas Harding Nielsen, Slagelse, og Jan Jespersen, Herlev, kæmpe om sjettepladsen, men der længere nede i rækkerne også var en underholdende duel mellem Anders Rasmussen, Gjerrild, og Jørgen Vendelbo, Ry, som endte på ellevte- og tolvtepladsen.

Finalen i sjette afdeling af Den Blå Avis MC600 Challenge køres som sidste programpunkt søndag eftermiddag ved Grand Prix Danmark på FDM Jyllands-Ringen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •