Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Points er det vigtigste

Yokohama Cup
1601-2000cc 

04/09/04 

Team Schantz vil hente flere points til Grand Prix Danmark, der traditionen tro er et af årets mest prestigefyldte løb, men også et af årets sværeste at vinde.
 

Grand Prix Danmark er årets store begivenhed for kørere og tilskuere. Jyllandsringen ligger traditionen tro asfalt til når DTC og Yokohama Cup sammen med en række andre spændende klasser gæster banen i denne weekend.

For Team Schantz er der også store forventninger til løbet og forudgående test på Jyllandsringen har været positive.

- Jeg har skåret tre tiendedele af min egen banerekord, siger Flemming Schantz, der i den forgangne uge har været på ringen og teste i sin Peugoet 206 GTI. Han forklarer:

- Derfor har jeg en god fornemmelse op til løbet, hvor det for mig handler om at sikre mig flere points og bevare min position i mesterskabet. Den nye Jyllandsringen er en sjov bane - langt sjovere end den gamle, så det skal nok blive et godt ræs vi får.

Jesper Carlsen er også opsat på at sikre sig point og avancere i mesterskabet. Selvom han har 70 kg. strafballast i bilen, så tror han at det kan lade sig gøre at køre et godt løb i toppen af feltet.

- Det bliver sjovt. Grand Prix Danmark er altid det løb man helst vil vinde. Jeg har dog næsten max vægt i bilen - så det bliver svært. Men bilen kører godt på Jyllandsringen, så lad os se, hvad det kan blive til. Jeg tror det bliver svært at vinde, men muligt at tage nogle gode point, siger Jesper Carlsen.

Team Schantz


Læs mere om:
  • 03/10/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •