Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

1. plads til Ford og Brian Madsen

DM Rally 
24/07/01 

Det er da fantastisk at få en sejr igen. Det er snart så længe siden at vi næsten havde glemt hvordan det føles at stå øverst på skamlen.
Brian Madsen og Ford teamet er tydeligt glade for at være tilbage i vinder position efter weekendens sejr i 3. afdeling af Danmarks Mesterskabet som blev kørt i Kalundborg.
 

Det var et meget kompakt rally med 100km hastighedsprøver fordelt på 4 forskellige prøver. Den traditionelle prøve i Nyrand v/Kalundborg lagde jord/asfalt til hele 4 prøver og her viste Forden tænder ved at køre 4. hurtigste tid generelt.

Igennem den seneste måned har teamet fået udviklet og monteret en ny motor fra Ford's racing fabrik i England og havde i sidste øjeblik modtaget nye og stærkere trækaksler som skulle give Ford'en den fornødne pålidelighed.

Løbet forløb da også helt efter planen og teamets Ford Puma kunne køre tider som var klart hurtigere end konkurrenternes. Den værste konkurrent til titlen, Søren Hjelm fra Vejle måtte desværre udgå på prøve 1 - så der blev aldrig en sekund dyst om sejren. "En sejr er aldrig let og specielt ikke efter den sæsonstart som vi har haft i år" - siger Brian Madsen - "Vi valgte at køre i et højt tempo og det rakte da også til en klassesejr ca. 1½ min. foran den tidligere svenske mester Gert Blomquist - og 2 min. ned til nr. 3. Steen Johansen fra Herfølge."

Den flotte kørsel rakte til en samlet nr. 7 generelt i løbet som blev vundet i suveræn stil af Jens Mudvad, med svenske Jonas Kruse på en 2. plads og Ove Pedersen på løbets 3. plads generelt.

Næste opgave for Madsen og Ford Teamet bliver rally-sprint i Ringkøbing på lørdag hvor mange af landets hurtige chauffører møder til start.

Ford Racing DK


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: