Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Team VM Zinc Umicore klar til Grand Prix'et

Yokohama Cup
1601-2000cc 

31/08/04 
Yokohama

Efter en veloverstået test i sidste uge på Jyllands-Ringen, så er de tre Team VM Zinc Umicore kører nu helt klar til weekendens 'Grand Prix Danmark', som skal køres på samme bane.
 

Siden løbet på Ring Djursland, så har Team VM Zinc Umicore gennemgået deres tre Peugeot 307 racere, så de nu står i det bedst mulige trim, hvilket testdagen da også viste.

"Vores test på Jyllands-Ringen gik over al forventning" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "bilerne fungerede som de skulle, og tiderne afspeglede dette på bedste vis, så man kan godt sige at vi er mere forberedte end nogensinde før!"


Lars Vendelbo.
(Foto: Motorsporten.dk)

David Falch fik testet en del svingteknik, og han mener selv at han nu har fundet den helt rette vej rundt på Jyllands-Ringen, og dette i kombination med at der blev arbejdet med indstillingerne på bagvognen på hans racer, gør at han er meget optimistisk forud for weekendens løb.
"Det gælder om at få kørt nogle point ind til mesterskabet nu, og hvis det bliver fugtigt vejr, så er der måske også chance for et par topplaceringer. Efter justeringerne på bagvognen, så virker det bare!" - udtaler david Falch.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også Klaus Verner havde en godt testdag, og han føler sig godt rustet til weekenden, hvor han desværre nok kun kan deltage fredag og lørdag, da hans søn skal kører DM finale i MotoCross om søndagen.
"Jeg er meget tændt, og forventer at slå til lørdag, så jeg kan 'holde fri' søndag" - siger silkeborg køreren.


Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

De tre Team VM Zinc Umicore kørere ligger i øjeblikket på de tre første pladser i mesterskabet i den store Yokohama Cup klasse, hvor der med weekendens to afdelinger resterer ialt seks afdelinger.

Stillingen i toppen af mesterskabet før 'Grand Prix Danmark':
1 - Klaus Verner - 259 point
2 - David Falch - 243 point
3 - Lars Vendelbo - 217 point

4 - Kim Lund Johansen - 204 point
5 - Anders Byriel - 180 point
6 - Felmming Schantz - 153 point.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS