Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Hoff tror på en top 10 placering

Yokohama Cup
1601-2000cc 

31/08/04 
Yokohama

- ved Grand Prix Danmark
Efter den noget hårde medfart Team Plumber køreren Rene Hoff fik af sine konkurrenter på Ring Djursland, så ser han frem til mere fair kørsel den kommende weekend på Jyllands-Ringen.
 

Weekendens løb er 'Grand Prix Danmark', et af de vigtigste løb i sæsonen, så Rene Hoff håber at de går lidt mere 'smertefrit' end på Ring Djursland, hvor han fik mange buler med hjem.
Men på trods af den hårde kørsel på Ring Djursland, så lykkedes det alligevel for Rene at fuldføre begge heat, og han sluttede på henholdsvis en 7. og 10. plads i det store felt.

Raceren er nu 'banket ud på plads' igen, efter at næsten alle konkurrenterne havde været på 'besøg' i den, og Rene ser frem til løbet på Jyllands-Ringen, der er den af banerne som han kender bedst, og har mest erfaring med.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg har hørt, at der er tilmeldt 26 kørere i min klasse her til Grand Prix'et, men jeg tror alligevel at en realistisk målsætning må være en plads i top 10" - udtaler Rene Hoff - "denne weekend kommer min hovedsponsor HKS og besøger os, samt naturligvis for at overvære løbet, og jeg håber, at jeg kan give dem et gort resultat med hjem."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS