Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 0-1600cc

Dennis Barth klar til Grand Prix Danmark

Yokohama Cup
0-1600cc 

30/08/04 
Yokohama

Kørelæreren fra Varde, Dennis Barth, er klar til weekendens udfordringer på JyllandsRingen. Bilen kører så godt som aldrig før.
 

Op til de to afdelinger på Ring Djursland, havde Dennis Barth fået sænket forenden af bilen. Det løste med det samme et problem som bestod i at bilen havde tendenser til at ville skride over forhjulene i sving. Det betyder selvfølgelig at det er en indstilling som Dennis Barth vil forsætte med at anvende.


Dennis Barth i ønskeposition - foran en konkurrent
(Foto: Motorsporten.dk)

Siden sidste løbsweekend har fået foretaget de sædvanlige småjusteringer og vedligehold. Det største arbejde bestod faktisk i, at få monteret bagkofangeren som en konkurrent ved et meget tæt møde, fik revet af Dennis Barths bil. Det at der ikke er større ting der skal laves på bilen, betyder at Dennis Barth i stedet kan koncentrere sig om at få forbedret sin nuværende placering i mesterskabet. DM titlen kan han ikke nå. I øjeblikket er han placeret på en samlet syvende plads, men der er kun ganske få points frem til de nærmeste foranplacerede konkurrenter. Og med den sædvanlige optimisme som Dennis Barth møder op med, så er det ikke umuligt at der kan scores flere points end de nærmeste konkurrenter. Men det bliver tæt. Til weekends afdelinger er der tilmeldt flere kørere end normalt, så konkurrencen bliver tæt, og dermed også mere spændende.

Dons

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS