Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup 1601-2000cc

Anders Byriel klar til ny indsats

Yokohama Cup
1601-2000cc 

30/08/04 
Yokohama

Efter et mekanisk nedbrud i motoren i Anders Byriels bil ved det seneste løb, er de ødelagte dele nu udskiftet, og både bil og kører er klar igen.
 

Ved det seneste løb på Ring Djursland gik det galt for Anders Byriel. Efter at have kørt sig frem til en flot femteplads i første heat, skulle det helst have gentaget sig i weekendens andet heat. Men sådan gik det desværre ikke. Kun få omgange inde i heatet, forsvandt Anders Byriel ud af løbet. Ikke fordi han blev træt af at køre, men fordi kobling og svinghjul i motoren sagde stop.

Disse dele er nu udskiftet, samt at Anders Byriel og teamet har udskiftet flere andre småting. Bilen er i forgangne uge testet på netop JyllandsRingen og alt er fundet ok. Så nu glæder Anders Byriel og teamet sig til Grand Prix Danmark i den kommende weekend. Og der bliver nok at se til. Udover tidtagningen som køres allerede fredag, så er der selvfølgelig de to heats. Ikke nok med det. Teamet er sammen med Byriels hovedsponsor, Kristelig Fagbevægelse, også vært ved et arrangement i teltet hvor teamet holder til. Anders Byriel håber til weekendens race på tørt vejr, hvor han mener at Volvoen begår sig bedst.


Anders Byriel i aktion på Ring Djursland
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover at Anders Byriel og teamet har arbejdet med klargøring af bilen, så arbejdes der også på næste sæson. Hvad der skal ske i næste sæson, ønsker Anders Byriel endnu ikke at afsløre, men helt sikkert er det at Volvoen er sat til salg. Der har allerede været flere interesserede købere, men den rigtige er endnu ikke dukket op. Det skulle på nuværende tidspunkt dog være sikkert at vi får Anders Byriel at se på de danske racerbaner også i næste sæson.

Dons

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS