Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro Four Racing med ny kører

Clio Cup - DK 
30/08/04 

Clio Cup- til Grand Prix Danmark
Siden løbet på Ring Djursland, så er kørerbesætningen i Pro Four Racing teamet blevet ændret lidt, men det sænker ikke forventningerne til Grand Prix'et på Jyllands-Ringen.
 

En enkelt kører har valgt at stoppe for i år, det er Kent Bo Lauridsen, som nu er blevet erstattet af den regerende mester i Formel Renault 2000 klassen - Tom Pedersen fra Haderslev - der tidligere i denne sæson har kørt i DTC serien.
Det bliver Tom Pedersens debut i Renault Clio Cup.

De resterende fire kørere i teamet fortsætter uændret, og blandt dem er det Kasper Jensen der pt ligger bedst placeret i mesterskabet:
Kasper Jensen ligger i øjeblikket på 4. pladsen i klassen, og han har kun 4 point op til nummer tre i mesterskabet.
Rune Simoni og Brian Olsen ligger henholdsvis på 11. og 12. pladserne med 53 og 48 point.
Camilla Stephansen ligger på 20. pladsen med 26 point, ud af de 31 kørere der indtil nu har deltaget i klassen i år.

Den kommende weekends løb - Grand Prix Danmark - på Jyllands-Ringen er det tredjesidste løb i denne sæson, så der er stadig gode muligheder for Pro Four Racing's kørere for at forbedre deres pladser i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •