Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

Håbet holder drømmen i live

ETCC 
30/08/04 

European Touring Car Challenge- siger Tarquini
Efter han vandt ETCC serien i 2003, jager Gabriele Tarquini "fyrene" i BMW, mens han håber på en gentagelse.
 

Selv om starten af sæsonen var meget lovende for Tarquini og Alfa Romeo, er den italienske kører nu på en 4. plads i mesterskabet, 20 point efter den førende, men han bliver ved med at kæmpe.

"På en måde er jeg i en bedre position end sidste år, for nu har jeg ikke noget at tabe. Jeg ved det vil blive vanskeligt for mig, men håbet holder drømmen i live og jeg vil blive ved med at kæmpe indtil placeringen besejler min skæbne. Imola - hvor næste løb køres - er et godt sted at prøve at lukke hullet fordi jeg kender banen rigtig godt"

Tarquini forsætter: "Jeg tænker ikke tilbage meget på vores test i Februar, fordi det var meget koldt og vores bil og vores bil er mere konkurrence dygtig når det er koldt. Teamet kørte faktisk ret hurtige tider under testen på Imola i februar".

"Jeg er rimelig sikker på løbet, fordi sommeren er slut og vi ikke skulle få problemer med de høje temperaturer som kan ødelægge vores planer" slutter Tarquini.

Selch

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Imola - ETCC
  •