Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

3 mand og deres BMW'er i front

ETCC 
29/08/04 

European Touring Car Challenge- og det ser ud til at de vil komme til at kæmpe mod hinanden om kørernes mesterskab
"Det er anden gang jeg skal køre på Imola, men jeg kan meget godt lide banen" - fortæller den førende i mesterskabet Dirk Müller.
 

"Det vil blive vanskeligt opgave at skulle kæmp mod mine 2 team kammerater, specielt med Andy hvis bil er 20 kilo lettere end min. På Imola har Alfa Romeo en god chance for at vinde, hvilket vil være godt for mesterskabet, og jeg vil bare prøve at få så mange point som muligt" - slutter Dirk Müller.

Hans team kammerat Jörg Müller ligger på 2. pladsen - 3 point efter - og 2 point foran englænderen Priaulx på 3. pladsen.
"Det bliver meget hårdt for kampen om de sidste point. Jeg har aldrig kørt på Imola før, men hvis jeg gør mit hjemmearbejde godt nok skulle det vel ikke være noget problem. Jeg har hidtil været god på baner jeg ikke kendte, som f.eks. Brno, hvor jeg vandt mit andet race sidste år" - udtaler Andy Priaulx.

Selch

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Imola - ETCC
  •