Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

Schlünssen kommer til Grand Prix'et

Formel Renault
Scandinavian Cup 

28/08/04 

Formel Renault Scandinavian CupDet dansk/tyske formel es, Robert Schlünssen, skal deltage i Formel Renault 2000 klassen til 'Grand Prix Danmark' på Jyllands-Ringen den 3. til 5. september.
 

Schlünssen stiller op for Team Color Racing, hvor Niels Dyhr denne weekend stiller sin racer til rådighed for ham.


Robert Schlünssen får dansk Formel Renault 2000 debut på Jyllands-Ringen for Team Color Racing til Grand Prix Danmark.
(Foto: DASU)

Det bliver kun anden gang at Schlünssen stiller op til asfalt race her i Danmark, ellers så er han mest kendt syd for grænsen, hvor han har deltaget i både det tyske og det europæriske Formel Renault 2000 mesterskab i de sidste par år, og som han kronede med en anden plads i det europæriske mesterskab sidste år.
I år har Schlünssen holdt lidt af et sabbat år, hvor han kun har testet lidt Formel Renault for JD Motorsport samt kørt lidt Formel 3 test.

Sidst Schlünssen var i Danmark for at køre race, var på Padborg Park i 2003, hvor han deltog i 4-timers løbet i en BMW.

Når han til Grand Prix'et sætter sig i Team Color Racing's Formel Renault 2000 racer, så er det første gang han skal køre på Jyllands-Ringen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Formel Renault Scandinavian Cup
  •