Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Stoltze gjorde rent bord

Classic Car
Meeting 

25/08/04 

- i 1971 klassen ved Classic Car Meet 2004
Ved sidste weekends Classic Car Meet på Ring Djursland, blev klasserne B3 og B4 i 1971 mesterskabet afviklet samlet, og her gjorde Mustang køreren Brian Stoltze rent bord.
 

I kvalifikationen lørdag sikrede Brian Stoltze sig poleposition i tiden 0:56,672, en tid der var 0,726 sekund hurtigere end køreren på anden pladsen!
Bag Brian på de næste tre pladser kom de tre BMW 2002 kørere: Jan Heiselberg, Anders Tage Jensen samt Mogens Thomsen. Og det var da også blandt dem at han skulle finde de største konkurrenter i søndagens to heat.


Brian Stoltze gjorde rent bord ved Classic Car Meet i hans Ford Mustang.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens første heat førte Brian Stoltze fra start til mål, og efter løbets 12 omgange kom han i mål mere end 22 sekunder foran Jan Heiselberg, Anders Tage Jensen og Mogens Thomsen, der besatte pladserne to, tre og fire.

I det andet heat havde Brian Stoltze det ikke helt så let, vejret var slået om og banen var ved heatstarten regnvåd, ikke lige det bedste for den store Ford Mustang.
Så allerede på første omgang måtte han overlade føringen til Mogens Thomsen, der her fik det fulde udbytte af regndækkene på hans BMW 2002.


Starten på 2. heat, hvor Mogens Thomsen i hans BMW 2002 kunne køre sig forbi Brian Stoltze's Ford Mustang.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men halvt inde i heatet tørrede banen op, og så begyndte Mogens Thomsen at få problemer med at stå fast på de nu alt for varme dæk. Det betød at han havde svært ved at holde ideallinien, og det benyttede Brian Stoltze sig snart af, og så var han tilbage forrest i feltet, og han krydsede mållinien 3,886 sekund foran BMW'en med Mogens Thomsen ved rattet.
Anders Tage Jensen og Jan Heiselberg besatte her henholdsvis tredje og fjerde pladserne.

Så det samlede resultat for Brian Stoltze var: hurtigste kvalifikationstid, samt sejre i begge heat, og dermed naturligvis også samlet vinder af klassen.
På anden pladsen i det samlede resultat kom Mogens Thomsen og på tredje pladsen Jan Heiselberg.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 22/08/04 - Ring Djursland - Historisk
  •