Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Magt demonstration

Classic Car
Meeting 

23/08/04 

- af Claus Damgaard på Ring Djursland
Det var ikke meget konkurrenterne fik at se af Claus Damgaard denne weekend på Ring Djursland, bortset fra når han overhalede dem med en omgang!
 

Claus stak kursen ud allerede i lørdagens tidtagningen, hvor han i sin Lotus Elan, som han stillede op i 1965 klassen med, var over et sekund hurtigere end køreren på anden pladsen!


Lotus Elan - Claus Damgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndagens første heat førte Claus suverænt fra start til mål, og han sluttede løbet med at være mere end 20 sekunder foran køreren på anden pladsen, i løbet af de 12 omgange på Ring Djursland nåede Claus at overhale 18 ud af de 22 deltagende vogne i klassen med en eller to omgange.

Det andet løb, der blev afviklet på en regnvåd og meget glat bane, havde igen Claus som vinder. Her krydsede han målstregen næsten fem sekunder foran køreren på anden pladsen, efter 'forsigtig' kørsel.


Lotus Elan - Claus Damgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ud over deltagelsen i 1965 klassen, så stillede Claus også op i 1976 klassen med sin De Tomaso Pantera, dog uden for konkurrancen, da raceren er opbygget som Gruppe 4 bil.


De Tomaso Pantera - Claus Damgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Igen her var mønstret det samme, pole position og to meget overlegne sejre.

Claus Damgaard indsatte også De Tomaso'en i 1-times løbet, her var det dog ikke med ham selv ved rattet, men derimode Jesper Carlsen.


De Tomaso Pantera - Jesper Carlsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

På grund af at løbet blev afbrudt før tiden, og ikke alle kørere nåede at få afholdt begge deres tvungne pitstop, så foreligger der ikke noget officielt og retfærdigt resultat fra dette løb.
Men Jesper Carlsen var dog med oppe foran i feltet.

Læs mere om 'Classic Car Meeting'


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 21/08/04 - Ring Djursland - Historisk
  •