Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Pizzonia skal køre på Spa i Belgien

Formel 1 
24/08/04 

Antonio Pizzonia skal køre for Williams igen ved det Belgiens Grand Prix på Spa Francorchamps den kommende weekend.
 

Der er som ventet blevet bekræftet fra Williams at Pizzonia skal erstatte den skadede Ralf Schumacher på Spa i Belgium. Pizzonia har tidligere kørt på den fantastiske bane både i F 3 og F 3000 og ser nu frem til at skulle kører på den udfordrende bane igen.

"Spa er et meget specielt sted, så jeg kan ikke vente på at kører på banen i en F1 bil. Jeg tror ikke at Eau Rouge er så udfordrende som det har været fordi vi har ændret så meget på bilerne. Vi har så meget downforce og dækkene er blevet meget bedre, så jeg tror i princippet at vi alle kører lige igennem"

Belgiens GP bliver nok det sidste som afløser for Ralf Schumacher. I de kommende test på Monza forventes det at Ralf vender tilbage og tester, så han er klar til Italiens GP som afvikles 2 uger efter Belgien.

Williams kunne måske også godt lidt point. Pizzonia har fået to 7. pladser mens han har afløst Ralf Schumacher.

Selch

Læs mere om:
  • 04/08/29 - Spa-Francorchamps - Formel 1
  •