Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Vauu.. Hvor er det en voldsom fed bane

Classic Car
Meeting 

22/08/04 

Så skete det at jeg fik oplevet at træerne ikke vokser ind i himlen. Her var jeg kommet til en rigtig fed racer bane der kræver mod og kontrol over bilen.
 

Dette oplevede jeg under træningen da vi kun nåede 3 omgange i klassen 66-71 under 1300 ccm før det blev flaget af pga. af en Mascot på siden i sandet på vej ud på langsiden.

Vauu.. Hvor er det en voldsom fed bane at køre på den har alt og er meget svær at læse hvilket jeg måtte sande med en 7 plads i den første tidtagning hvor Jimmy Juelshøj kørte på en tid på 1:01:970 og jeg med 1:07:461. Resultatet kan jeg være tilfreds med da jeg jo nu har oplevet hvor svær denne bane egentlig er.

2. tidtagning her fik jeg en kold spand vand i hovedet Dette skyldtes at jeg ville prøve at tjekke de andres linier ud og det medførte at jeg ikke rigtig fik kørt en ordentlig omgang selv og jeg er virkelig imponeret over hvor hurtige de små hundehuse går.
Den hurtigste var denne gang Frank L Jørgensen 1:01:476 og jeg strøg ned på en 13 plads med 1:06:896 hvilket dog var hurtigere en første gang.

Men der kommer jo også en ny dag og så må vi se hvad den bringer.

Per Rasmussen
RasMotorsport.


Læs mere om:
  • 21/08/04 - Ring Djursland - Historisk
  •