Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Car Meeting

Rasmotorsport til Classic Car Meeting 2004

Classic Car
Meeting 

20/08/04 

Trods flere vaskligheder virker det nu som om at det hele er ved at falde på plads.
 

Efter dette års CHGP hvor vi havde problemer men en ny indkøbte gearkasse er tingene vil at falde på plads.


(Foto: Rasmotorsport)

Gearkassen er blevet skiftet med en anden fra Brormands lager som er blevet tjekket efter. Så nu skulle det være slut med ikke at kunne skifte gear.
Efter Escort`en havde været på rullefelt er gearingen blevet skiftet så den skulle passe til den noget større Ring Djursland alt dette har de gode service folk klaret i denne uge hvilket jeg er meget glad for så tak til Frank, Povl og Kurt.

Resultat fra Lørdagen`s heat i CHGP var jeg meget tilfreds med selv om der blev kæmpet noget med bilen og det kostede et meget lille kys med en beton klods fik jeg kørt mig op til 3-plads fra bagerste række (pga. defekt gearkasse).
Bilen er også blevet monteret med de gode Yokohama dæk igen som jeg er meget tilfreds med til denne type for race.


(Foto: Rasmotorsport)

Så vi ser frem til weekendens løb med glæde og her håber jeg på en top 5 placering i klassen da vi aldrig før har kørt på Danmarks flotteste bane og der er flere hurtigere køre blandt de tilmeldte.

Rasmotorsport


Læs mere om:
  • 21/08/04 - Ring Djursland - Historisk
  •