Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

Go Racing tilfredse med weekenden

Yokohama Cup
1601-2000cc 

17/08/04 
Yokohama

Efter den højdramatiske weekend på Djursland må vi sige at Team Go Racing kun kan være tilfredse med udfaldet.
 

Med en 10. og en 9. plads gik det fint, selvom vi stadig mangler fart i bilen. Med en hurtigste tid på 1,00,533 er det gået fremad, og det hele skyldes en anden opsætning, så nu går det den rigtige vej for teamet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der er stadig meget at lave på bilen, og den skal da også optimeres til Grand Prix'et på Jyllands-Ringen, så vi måske også kan forbedre os der.
Vi har været på Padborg Park i sommerpausen og det gik fint, med en ny opsætning, som stadig ikke er optimal, kørte vi hurtigere end nogensinde.

Vi håber på at ramme en god opsætning til Jyllands-Ringen's Grand Prix, teamet arbejder i hvert tilfælde hårdt for det.

Gert Koustrup udtaler:
"Jeg kunne mærke på bilen, at den kørte meget bedre end nogen sinde på Ring Djursland, vi er kommet tættere på et godt setup, men bilen har en tendens til overstyring, og vi prøvede at lave nogen ændringer til anden tidstagning. På grund af underlaget var det svært at mærke hvad bilen gjorde og ikke gjorde, det var dog dejligt at se, at vi kunne følge nogen af de bedre i klassen. Weekendens uheld ned ad trapperne minder en om at tingene hurtig kan gå galt, og jeg håber at helbredet hurtig får det bedre hos begge parter."

Team Go Racing


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: