Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault Scandinavian Cup

TAR til Grand Prix Danmark

Formel Renault
Scandinavian Cup 

17/08/04 

Formel Renault Scandinavian CupTeam Aarhus Racing er allerede godt i gang med forberedelserne til det store Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen den 4. og 5. september.
 

Grand Prix Danmark er altid noget særligt for TAR, idet vi "traditionelt" altid vinder pokaler - bl.a. har Jesper Wulff de seneste to år taget titlen som Grand Prix Champion og det vil han ganske givet også forsøge i år. Han får dog alvorlig modstand af sin holdkammerat Steffen Møller.

TAR markerer også 10 års jubilæum med motorsport på topplan. Det skal fejres og der udsendes inden længe en særligt jubilæums invitation til samtlige sponsorer. TAR vil også opfordre til at sponsorer og samarbejdspartnere benytter lejligheden til at invitere kolleger, forretningsforbindelser og familie med på Jyllands-Ringen.
Der bliver til lejligheden opsat ekstra stort VIP telt og der bydes på kulinariske oplevelser fra det tjekkiske køkken.


Team Aarhus Racing
www.tar.dk

Læs mere om:
  • 05/09/04 - Jyllandsringen - Formel Renault Scandinavian Cup
  •