Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Peugeot håber på ny succes

WRC 
13/08/04 

World Rally ChampionshipEfter at Marcus Gronholm førte Peugeot 307'eren til sin første sejr i det finske rally, håber teamet at de kan fortsætte den gode form på vej ind i den sidste halvdel af sæsonen. Det tyske rally står for døren, og der skal høstes point hvis den finske kører skal kunne gøre sig forhåbninger om at at vriste VM-føringen fra Sebastien Loeb.
 

Teamet indsætter i Tyskland Cédric Robert, der blev nummer 2 i det franske Super 1600-mesterskab i 2002. Han har især sin force på asfalt og er derfor blevet hyret til denne særlige kunst. "Jeg er meget glad for at køre 307'eren i Tyskland. Bilen har kun deltaget i et asfaltløb indtil videre, og det var i Monte Carlo. Jeg er sikker på at den har potentiale til at vinde," siger den franske kører.

En tredje 307'er indsættes til Freddy Loix der stadig er med, selvom han er lidt på sidelinjen. Den belgiske kører er dog ikke nomineret til at score point i konstruktørernes mesterskab, hvilket gør at han kan angribe frit uden at tænke på om det koster teamet point. Han kan dog selv tage de point han måtte vinde til kørernes mesterskab.

Rallyet køres fra og med fredag den 20. august omkring Mosel og har Trier som slutby.

Benji

Læs mere om:
  • 22/08/04 - Tyskland - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: