Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Dejlig weekend for K-motorsport

Danish
Touringcar
Challenge 

11/08/04 

K-motorsport kunne se tilbage på en dejlig weekend på Ring Djursland. Weekenden var særlig god for Philip Andersen, der var med fremme hele weekenden. Jacob Kristensen gjorde comeback for teamet, men måtte udgå efter en påkørsel.
 

"Det var alt i alt en dejlig weekend på Djursland. Philip kørte rigtig godt," siger teamchef Steen Stærk. Philip Andersen var med blandt kørerne i Super Pole, og omsatte det til en startplacering som nummer 5. I pre-finalen kørte han ind som nummer 8, og viste i finalen stor kølighed selvom der var chancer for at komme i infight mere flere kørere. Han sluttede på en 4. plads - et ganske fornemt resultat for teamet.

"Jacob gjorde det også rigtig godt for os. Vi var alle meget imponeret over hans indsats, og han har bestemt ikke mistet farten, hvilket kunne ses af at han var 5. hurtigste kører ved warm-up'en. Vi er dog kede af at der var problemer med koblingen lørdag morgen men det blev løst. Det var derfor utrolig træls at John Nielsen giver Jacob så meget på vej - det kan jeg godt blive utrolig træt af," siger Steen Stærk.


Philip Andersen var stærkt kørende på Ring Djursland og kronede en god weekend med en 4. plads i finalen
(Foto: Motorsporten.dk)

Han var - som mange andre - meget begejstret for den nye bane, og især for det arbejde der blev lagt i at få asfalten klar til søndagens kørsler. "De tacklede det flot, og de skal have en stor cadeau for indsatsen. Vi glæder os til at se mere fra folkene bag banen," slutter Steen Stærk.

Benji

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her