Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Toyoya Castrol Racing fortsat i spidsen for DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

11/08/04 

Weekendens DTC-løb på Ring Djursland var overvejende positivt for Toyota Castrol Racing, men selv om Henrik Lundgaard på suveræn vis kørte en sejr hjem i pre-finalen, måtte han udgå af finalen og forlade Ring Djursland med en kraftig skadet bil.
 

Jens Edman besatte sjettepladsen i pre-finalen, og måtte ligeledes udgå af finalen på grund af en afkørsel.


Henrik Lundgaard i spidsen for DTC.
(Foto: Toyoya Castrol Racing)

Glæden var stor, da Henrik Lundgaard fra en start i pole-position var første bil, der krydsede målstregen i søndagens pre-finale på Ring Djursland, men til gengæld var hans Corolla også den første bil, der udgik i finalen. Allerede i banens andet sving lå Corollaen solidt begravet i sandgraven. "Jeg fik en fin start og vandt en placering, så jeg lå firer ned ad den korte langside. Men så fik jeg en gevaldigt skub af John Nielsen som øjensynligt havde fejlvurderet nedbremsningen til svinget, så der sluttede den finale for mit vedkommende" forklarede Henrik, da han nåede tilbage til teamet.

Efter sin sjetteplads i pre-finalen måtte Jens Edman ligeledes udgå af finalen, da han blev holdende i gruset lige inden langsiden på sidste omgang.

"Mike Legarth og Martin Jensen havde en tæt fight om tredjepladsen, som endte med, at Martin Jensen kørte af banen. I den sammenhæng kom jeg op på siden af Mike Legarth, men i et spor hvor, der lå en masse dækrester og grus. Det var egentlig ikke noget problem, for bare jeg holdt fart på, skulle bilen nok trække sig igennem gruset. Men halvvejs igennem svinget holdt Gunnar Kristensens BMW på tværs i gruset, så jeg måtte bremse for at undgå at ramme ham. Og så holdt jeg bare der og kunne ingenting gøre," fortalte en ærgerlig Jens Edman.

På trods af en resultatmæssig lidt blandet weekend fastholder Toyota Castrol Racing sin føring i team-mesterskabet. Henrik Lundgaard ligger fortsat på en solid førsteplads, og selv om forspringet desværre blev kraftigt indsnævret, ligger Jens Edman fortsat på andenpladsen i kørernes mesterskab.


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - DTC weekend
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her