Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

En hård omgang

Yokohama Cup
1601-2000cc 

10/08/04 
Yokohama

- på en god bane
Yokohama Cup køreren Rene Hoff deltog i weekenden i Sparekassen Kronjyllands Jubilæumsløb på Ring Djursland i hans Peugeot 206 GTI.
 

Det var første gang at Rene Hoff skulle køre løb på den spændende og kuperede bane, så det var med en vis spænding han kørte ud til tidtagningerne.

I den første tidtagning blev det til en 11. plads ud af de 18 kørere som stillede op i klassen denne weekend.
Til den anden tidtagning var der begyndt at opstå problemer med asfalten på banen, og det gjorde forholdene for kørerne noget sværere, men alligevel kunne Rene her køre sig til en 10. plads.
Så med to start placeringer midt i feltet, så var der lagt op til hårdt arbejde for Team Plumber køreren, hvis han skulle med op og kæmpe om de gode point til mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens første heat blev der kun kørt halvanden omgang, før et uheld sendte Safety Car'en på banen, og oprydningen varede så længe at det kun blev til en enkelt sprint omgang før målflaget kom ud. Alligevel lykkedes det for Rene at kører sig op på 7. pladsen.

Andet heat blev afviklet uden afbrydelser, men med meget hård kørsel, og ud af alle 206 kørerne, der var det vist kun Jesper Carlsen der ikke kørte ind i Rene!
Det gav den ellers så pæne HKS sponsorerede racer et noget brugt udseene. Og helt slemt blev det da Rene blev ramt meget hårdt af en Audi kører, der totalt forbremsede sig. Dette uheld kostede Rene en del tid, og han sluttede løbet på 10. pladsen.

Efter weekendens løb udtalte Rene Hoff:
"Generelt set har det været en god weekend, på trods af skaderne. Ring Djursland er helt klart Danmarks bedste motorbane - den er helt suveræn. Jeg føler nu at jeg er tættere på mine reele konkurrenter i klassen, det vil sige de kørere der har biler tilsvarende den jeg kører i, der er dog stadig et stykke op til 307 kørerne i toppen af feltet. Der forestår nu en del arbejde på raceren, før den er klar til det næste løb som kørers på Jyllands-Ringen den 4. og 5. september."

Med henholdsvis 14 og 11 point i weekendens to løb, så er Rene nu oppe på 129 point i mesterskabet, og det placerer ham på 8. pladsen ud af de 24 kørere der indtil nu har scoret point i dette års Yokohama Cup mesterskab for biler mellem 1601 og 2000 cc3.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: