Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 0-1600cc

Tronhjem tilfreds med resultatet

Yokohama Cup
0-1600cc 

11/08/04 
Yokohama

Efter debut denne weekend i den lille YokohamaCup på Ring Djursland sidder Bent Tronhjem efterfølgende og vurderer resultatet.
Bilen styrer og bremser helt fint, måske kan der hentes lidt mere ved justering af undervogn og dæktryk, men det var ikke hovedtemaet denne weekend. Det var netop at prøve bilen af, køre nogle omgange og lære bilen at kende.
 

Desværre viste det sig ved rullefeltsmålingen lørdag morgen, at der var problemer med bilens motor, idet den gik urent i mellemområdet og kun kunne præstere 117HK til en køreklar vægt på 970 kg. Ikke helt optimalt, men der var ingen mulighed for at ændre på fakta. Derudover skulle bilen efter reglerne forsynes med 70 kg. ballast, ligesom den førende denne weekend.

Med disse odds forløb første tidtagning tilfredsstillende med bedre og bedre omgangstider som tiden gik. Det blev til 9. bedste. Anden tidtagning var lidt anderledes, alle kørte tilsyneladende langsommere end i første, men det rakte igen til en niendeplads.

Første heat søndag var meget spændende, flere nærkampe i bageste del af feltet og det endte med en 8. plads.


Tronhjem i sin Peugeot 106'er
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet heat søndag var mere spændende, dvs. bilen sprang frem i første gear efter starten, men ved skiftet til andet gear, døde motoren helt og skiftet til andet gear kiksede totalt. Alle bagfrakommende reagerede heldigvis hurtigt og kom udenom uden uheld. Denne tvivlsomme start betød, at Tronhjem nu var bagest i feltet. Et par fornuftige overhalinger gennem heatet gjorde, at ved målflagets fremvisning over banen blev det til en 9. plads.

Alt i alt en fin weekend, hvor alle de annoncerede omgange blev gennemført og heldigvis uden buler. Tronhjem kan nu koncentrere sig om at få motoren på toppen igen, læsse 70 kg af, skifte gearkasse og pudse forruden. Så venter en ny og spændende weekend på Jyllands Ringen til årets Grand Prix.


Læs mere om:
  • 08/08/04 - Ring Djursland - Yokohama Cup - DASU mesterskab
  •  
     

    Yokohama Cup 0-1600cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: